O nama

Play Video

Ukratko

Naš tim

Profesionalan tim koji je uvek motivisan i raspoložen da pomogne svakom detetu

Dr. Tijana Antin Pavlović

Specijalista dečije i adolescentne psihijatrije

DOC. Dr Bojana J. Drljan

Docent na Odeljenju za logopediju - Fakultet za specijalnu edukciju i rehabilitaciju. Uiverzitet u Beogradu

Olivera Vilimanović

Master defektolog- logoped, Marte Meo terapeut

Olivera Čukić

Master defektolog- logoped, Redukator psihomotorike, Marte Meo praktičar

Dragana Stevančević

Master defektolog-logoped, Reedukator psihomotorike, Marte Meo terapeut

Nina Sikimić

Master defektolog, Reedukator psihomotorike , Marte Meo praktičar

Ivona Beracka

Master logoped

Ivana Dragičević

Master dipl defektolog, surdoaudiolog, reedukator psihomotorike, Marte Meo praktičar

Snežana Antičević

MSc Psiholog, deo tima Logocentra od 2013.

Branko Kajtazi

Neurolog

Marija Stosić

SLP, M.Ed, BCBA

Dragana Lukić

Master defektolog – logoped, Marte Meo praktičar

Marija Milaš

Master defektolog-surdolog

Bojana Milovanović

Master defektolog oligofrenolog Reedukator psihomotorike

Sofija Knežić

Diplomirani defektolog, logoped

Slavica Romić

Master defektolog

Tijana Pilipović

Profesor specijalne edukacije i rehabiltacije, logoped i surdoaudiolog.

Sačka Čvorak

Master defektolog surdolog - senzorno integrativni pedagog

Tanja Mirilov

Diplomirani defektolog, surdolog, Mare Meo praktičar

Danijela Jovanović

Master logoped

oliveravil-e1593267910112

DA SE UPOZNAMO

Pre svega…

…udruženje logo centar se uspešno bavi prevencijom, dijagnostikom, intervencijom i tretmanom u oblasti poremećaja razvoja i komunikacije kod dece.

Naša posvećenost i stručan tim rade na postizanju vidljivih rezultata i napretka kod svakog deteta. 

– Olivera Vilimanović

 
Keren Enisa, Dinina mama
Read More
Mama sam devojcice od 8 god koja ide u drugi razred osnovne škole po redovnom programu i medju boljim je djacima u odeljenju. Na tome, a i i na jos mnogo čemu, sam najvise zahvalna stručnom timu ljudi iz “Logo- centra” koji su pomogli mojoj Dini da prevazidje svoje kašnjenje u razvoju i izbori se sa problemom koji nije bio mali i slobodno mogu da kažem u potpunosti stigne svoju uzrast. U Logo centru smo dobili puno ljubavi pozitivne energije, mnogo korisnih saveta – kako od Olje tako i od ostalih devojaka koje su uvek spremne da saslušaju i daju pravi saveta, Posebno moram da pohvalim našu logopedicu Anu, koja je mojoj Dini bila drugarica, a onda i najbolji logoped kojeg smo do tada imali, a verujte promenili smo ih puno. Ana je pre svega dobar čovek, puna je ljubavi koju nesebično deli, strpljiva, odgovorna prepuna želje da pomogne u rešenju problema.
Pavlović Dragan iz Beograda
Read More
Svako dete jedna je priča za sebe.I sloganom -“nema nazad, nema stoj”,bih započeo kazivanje sa par reči o Logocentru sa Bežanijske kose. Upravo su to ključne reči koje su se meni kao roditelju malog Jovana Pavlovića urezale tj. usadile u um pa i u srce dolazeći nedeljno u ovu malu ali izuzetno aktivnu ustanovu. Moje dete ima neki svoj individualni napredak koji najviše zavisi delom od nas roditelja i terapeuta-defektologa sa jedne strane i sa druge strane što je i najviše u njegovom otvaranju prema svim životnim okolnostima. Jovan ima devet godina i ima dijagnozu autizam F84. Sa njegovih nepunihpet godina smo počeli da dolazimo kod defektologa, poštovane Olje Vilimanović. Pre toga smo odlazili na razna mesta i kod mnogih logopeda koji su takođe dobri stručnjaci, ali u ovakvoj specifičnoj situaciji ipak dete bira. Jer ta veza između deteta i učitelja odnos.terapeuta je preduslov dobre saradnje i napretka deteta. Kao roditelji koji se susreću sa nesvakidašnjim situacijama u vaspitanju i radu sa našim sinom veliku podršku smo dobili ovde uLogocentru. Smernice koje omogućavaju savlađivanje i veštinu ophođenja u radu, a sve u cilju pomoći razvijanja sposobnosti deteta sa autizmom, su u nama razvili novi pristup i drugačiji pogled na Jovanovo stanje. To možemo zahvaliti mnogopoštovanoj gospođi Olji koja bukvalno neumorno daje sebe i detetu i roditeljima kao istinski prijatelj i dobroželatelj. Čuvena smernica koju dobih je to opravilnom preusmeravanju pažnje. I probudivši roditeljsku intuiciju meni kao roditelju je to glavni adut u radu i vaspitanju deteta. Jer koliko je važan rad sa detetom toliko je važan i radsa roditeljima od strane defektologa-logopeda. Sam rad u ustanovi ako nije potkrepljen radom u kućnim uslovima i dr.mestima je nedovoljan. U Logocentru ima dosta logopeda-defektologa koji međusobno dobro koordiniraju i deci bivaju dostupni oni koji su za određen tip deteta najpodesniji. Čuda postoje i u najtežim i najbeznadežnijim situacijama, ali čudo treba i nas da prepozna kao dostojne i marljive borce. Imajući nadu u dobro koje dolazi i kome treba težiti, zajedničkim trudom našeg logopeda, a i nas kao roditelja, verujemo u napredak našeg dečaka.
Mama Teodora
Read More
“Pravo mesto za nas. Sa ljudima koji nas slušaju i čuju. Koji razumeju naše potrebe i koji se prilagodjavaju njima. I terapeuti i prijatelji. Svako ko na ovakav način radi sa decom sa problemima, ima veliko srce.“
Ljiljana Nešković
Read More
Sve pohvale za Logo centar za izuzetnu podršku deci. Moj sin je došao u Logo centar sa minimalnom svesnošću za okolinu. Za godinu i po dana njegov svet se promenio iz korena, a sve zahvaljujući Ani logopedu i ostalima iz Logo centra. Svi su požrtvovani i jako prijatni, kako prema deci, tako i prema nama roditeljima. Zbog svega toga ostajemo verni Logo centru.

Sve pohvale!

Hvala vam od srca!
Mihailova mama Mira
Read More
“Logo – centar je jedna od retkih ustanova koja radi na pravi način sa decom. Zašto? Zato što kod njih postoji individualni način rada. Ljubav prema deci sa posebnim potrebama, prisutna kod svih terapeuta, je neprocenjiva vrednost koju pružaju toj deci.”
Lenina mama
Read More
Paris
Previous
Next